قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۱/۰۵ - ۱۱:۵۳
«سراج24» گزارش داد:

مسیر سخت ایرلاین های داخلی در متنوع سازی نرخ بلیت هواپیما

وزیر راه و شهرسازی چند روز پیش عنوان کرد که این وزارت خانه در نظر دارد متنوع سازی نرخ بلیت هواپیما را اجرایی کند و دستورالعمل این طرح نیز تا پایان سال جاری تدوین خواهد شد.

مسیر سخت ایرلاین های داخلی در متنوع سازی نرخ بلیت هواپیما
سرویس اقتصادی سراج24: مهمترین خبری که در بخش حمل و نقل برون‌شهری در هفته گذشته مطرح شد، موضوع قیمت بلیت هواپیما بود.
 
روز پنجم آبان‌ماه بود که قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور هوانوردی، از برنامه‌ریزی دولت برای آزادسازی نرخ‌های بلیت هواپیما تا نوروز 93 خبر داد؛علی‌محمد نوریان گفته بود که‌ پیش‌زمینه‌های آزادسازی نرخ بلیت هواپیما فراهم شده است و برنامه داریم تا نوروز 93 قیمت‌ها آزاد شود.‌
 
حال و پس از گذشت حدود 3 ماه، وزیر راه و شهرسازی از متنوع‌سازی نرخ‌های بلیت هواپیما تا پایان سال می‌گوید، بنا به گفته عباس آخوندی، دستورالعمل متنوع‌سازی نرخ بلیت هواپیما تا پایان سال جاری تدوین می‌شود.
 
وزیر راه و شهرسازی که در چهارمین کنفرانس صنعت احداث و انرژی سخن می‌گفت، تأکید کرد که ‌وزارت راه و شهرسازی موضوع متنوع‌سازی نرخ بلیت هواپیما را دنبال می‌کند.
 
آخوندی بیان کرد:‌ آزادسازی قیمت‌ها جز قانون برنامه پنجم و دولت مکلف به اجرای مفاد این قانون است. وی ادامه داد: این پروسه‌ با همکاری انجمن‌های صنفی در حال بررسی است و احتمالاً تا پایان امسال‌ دستورالعمل متنوع‌سازی قیمت‌های بلیت هواپیما تدوین می‌شود.
 
متنوع سازی نرخ بلیت ناوگان حمل و نقل هوایی کشور توسط وزارت راه و شهرسازی امری ستودنی است اما باید گفت که متنوع سازی نرخ بلیت هواپیما یکی از مصوبات قانون برنامه پنجم توسعه کشور است که بدون شک اجرا و عملیاتی شدن آن به سود مسافرین ناوگان حمل و نقل هوایی نیز خواهد بود.
 
مسئولین شرکت‌های هواپیمایی باید این موضوع را مدنظر قرار دهند که هرگونه تغییر در نرخ بلیت هواپیما نباید منجر به کاهش کیفیت خدمات ایرلاین‌ها شود، متنوع شدن نرخ بلیت هواپیما به معنای افزایش قیمت نیست، بلکه نرخ بلیت این ناوگان در پیک‌ها و زمان‌های مختلف با یکدیگر متفاوت خواهد بود.
 
ناوگان حمل و نقل هوایی کشور بسیار فرسوده است و نیاز به نوسازی دارد، از این رو تنوع سازی نرخ‌های بلیت هواپیما کمک به توسعه کیفی ایرلاین‌ها محسوب می‌شود و  بدون شک وقتی تنوع سازی قیمت در ناوگان حمل و نقل هوایی کشور ایجاد می‌شود می‌توان شاهد بود که نرخ بلیت ایرلاین‌ها در برخی فصول سال حتی با کاهش قیمت نیز روبرو شود.
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••